Olisko tämä laskettava sitten ensimmäiseksi tanssireissuksi.

Satuinpa olemaan vierailulla Someron suunnalla. Oli torstai-ilta ja olin pois lähtemässä ja jo matkaan päässyt. Sitten ihmettelin vastaantulevien autojen määrää ja huomio kiinnittyi heidän pukeutumiseensa tai lähinnä kuskien siisteyteen. Jonkin aikaa vielä ajaessani en voinut uteliaisuuttani olla kääntymättä autoletkan perään katsomaan mihin tuollainen autovirta on menossa tähän aikaa illasta ja vielä arkena.

Sitten saavutinkin tuon letkan ja ajelin muina miehinä sen perässä. Yllättäen tuo matkanopeus hidastui ja alkoivat jonossa kääntymään. Katselin ympärilleni ja näkyi jokin kyltti Ämyri, "mikähän lie?\" Hissukseen letkan edetessä ja tien noustessa ylös alkoikin näkymään autoja enemmänkin. Sitten huomasin tien vasemmalla puolella rakennuksen. "TANSSILAVA\"!! hämästykseni oli aikamoinen. Hiukan aikaa olin siinä parkissa ja mietin että olis kiva mennä tonne. No millä vehkeillä? Verkkarit päällä ja vielä hikinenkin. Menin varmuudeksi katsomaan kontiin. Sinne oli jäänyt viime reissulta kassi. Kurkkasin sinne ja siellähän oli KENGÄT?! Farkut nyt oli muutenkin mukana. Muistin tulomatkalla ohittaneeni leirintäalueen, joten äkkiä takaisin autoon ja leirintäaluetta kohti. Sitten vaivihkaa ajoin sellaiseen paikkaan että näin huoltorakennuksen jonne sitte pujahdin suihkuttelemaan. Sitten vaatteiden vaihto ja takaisin suunta Ämyrille.

Mietiskelin sinne mennessäni, että millaista porukkaa nykyisin mahtaa lavoilla olla. Siitä kun oli jo jonkin aikaa kun sellaissessa olen käynyt. Hiukan oli jännitti tai aika paljonkin sinne mennessä. Kun sitten vihdoin uskaltauduin portista sisälle ja nousin lavan rappusia, niin rapuilla oleva daami kysyi että lähtisinkö tanssimaan. \\\\\\\\\\\\\\\"???\\\\\\\\\\\\\\\" - No tietysti lupauduin - hiukan kuitenkin hämilläni ja tietty tyytyväisenä, että ei tarvinnut alkaa tähyilemään ympäristöä. No niiden ekojen tanssien jälkeen saatoin daamin sinne samalle seinustalle josta sisälle tulin - ahaa rivit ovatkin noissa kohin. Heti kun olin daamin palauttanut, niin viereinen daami kysyi lupaa tanssiin. No siitä sitten taas tanssin pyörteisiin. Siinä sitten kummastelin mielessäni kun en kerkiä katsomaan ketä hakisin kunnes huomasin naistenhaun olevan päällä ja ihmettelin että \\\\\\\\\\\\\\\"tähän aikaan?\\\\\\\\\\\\\\\". Kunnes jonkin ajan kuluttua selvisikin että kyseessä olivatkin naistentanssit.

Ilta oli varsin mieluinen. Muutaman huilintauon taisin pitää ja joku vesipisteellä jotakin kävi juttelemassakin. Esiintyjästä ei jäänyt mitään mielikuvaa niin kuin ei tanssilajeistakaan - niin ja foksina nuo taisi kaikki sitten mennä. Taisin olla niin sekaisin että en muista paljon muutakaan kuin että mukavaa oli. Tästä jäi jälki!

Jaa\\\'a että tällaista on naistentansseissa - JES - minä olen myyty!