Muutaman kerran satunnaisesti tanssikrouvilla vierailleena, mietin pariin otteeseen lähtemistäni, ajatellen mahdollista kansantungosta esiintyjästä johtuen.

Yleensä välttelen suuria suosikkeja (nyt Yölintu) aikaisempien kokemuksiani muistellen, koska silloin yleensä tanssinautinto on jäänyt vaillinaiseksi ahtaan tanssitilan takia. Mutta, mutta... ei sekään taida pitää paikkaansa. Sillä paikalla oli jossakin vaiheessa iltaa todella ahdasta, mutta -nautinto säilyi silti todella hyvänä.

Kait se tunnelma ja nautinto johtunee kuitenkin vietävistä todella paljon, koska väkimäärästä huolimatta väleissä tuntui kuitenkin olevan selvästi ilmaa vauhdikkaapaankin menoon. Välillä kuitenkin tuntui että olisi pallona biljardipöydällä, sillä suunnanmuutoksia tuli ilman omaa tahtoa satunnaisesti eri suuntiin, eivätkä kaikki jaksaneet omilla jaloillaan pysyä (tosin pieni haitta hyvässä seurassa).

Tämän joukkokokoontumisen pelasti kyllä kaikki illan daamit joita oli helppo viedä. Heistä paria onnistuin tahtomattani vartalo-ohjaamaan mikä taas oli viedä jalat altani;), (jokin kikka varmaankin?). Se taas toi mieleeni, että olisko tarve opetella jotain uutta viemisen suhteen?

Illan päätteeksi vielä viimeiset valssit, joka kruunasi "vartaloillan" :) Sen verran pitkä oli tanssituokio (5h yhden setin huililla), että oli mukava palata autolle jossa odotti kuivia vaatteita sekä eväät, joita olin mukava napostella paluumatkalla.

Kotona vällyjen alle mentyä jalat kertoivat illan tapahtumista vielä kertaalleen, mutta siinä unta odotellessa oli mukava muistella puristuksia "?" silmäkulmassa.

Kiitos vielä kaikille daameille nautinnollisesta tanssi-illasta!