En ole aikaisemmin ollut Einin keikkakohteissa joten oli aika tutustua.

Alkuillasta paikalla vain muutamia henkilöitä ja joitakin pareja. Tuntui hiukan siltä että mahtaako kukaan enää tullakaan. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin väljän oloista tanssien alkaessa. Ekoilla tansseilla vielä suhteellisen viileätä. No sen verran paikalle kuitenkin illan aikana porukkaa tuli että ei ihan yksinäiseksi itseään tuntenut. - No kerrankin oli tilaa tanssia mielensä mukaan suuntaan jos
toiseen.

Kaikesta huolimatta paikalle saapui jälleen hyviä tanssitetavia, jotka toivat todella miellyttäviä tuntemuksia iltaan, toivottavasti myös toisinpäin.  Tanssikansan vähyydestä huolimatta tunnelma oli silti mielestäni hyvä.
Tosin tähän väkimäärään nähden miehiä olisi voinut olla hiukan enemmän. Sitten kun pääesiintyjä lopetti, taisi valtaosa daameista tehdä tuhkimot ja paikalle tuntui jäävän pelkästään pareja, joten ensi kerran tuli itsekin poistuttua hyvissä ajoin ennen viimeisiä valsseja. Niin ja vieläpä hyvillä mielin, kun kaikki sai mennä. Kiitos tanssitettavien.

Lämmittelybändi sanoi soittavansa jotain biittejä? No ihan jiveä, foksia ja muita tunnistettavia tanssilajeja sieltä kuitenkin tuli. Bändit voisivat opetella tunnistamaan soittamansa kappaleiden tanssityylit, niin antaisivat samalla itsestään uskottavamman kuvan. Bändi lainasi kyllä ihan hyvin A.Aallon kappaleita, eivätkä omatkaan huonoja olleet. Paikalle tullut Eini&Boogie soitteli myös hyvää tanssimusiikkia, ehkä hiukan yksipuolista, mutta kokonaisuutena ok.