Paikalle suhteellisen ajoissa jossa porukkaa mukavasti paikalla hyvissä ajoin ennen tanssien alkua.
Heti alkutahdeista mukaan... ja mitä vielä... kolmannen kerran heti alusta sama mies vie nenän edestä valitsemani daamin???

Poikkeuksellisesti jokainen kappale tuli tanssittua. Joten juomatauot tuli hoideltua vain ohimennen.
Uskaltauduin sitten sinne keskilattiallekin, jota olen aika ahkerasti kiertänyt, kun sinne pyydettiin. Eli tuli kopteroitua jive/fusku ja chacha. Niin ja sitten se melkein mahdottomaksi kokemaakin polkkaakin :) tuli testattua. Vaatinee vielä päivitystä.

Ihania tanssitettaviaa... Paikalla useita ennenkin nähtyjä kasvoja, joten melkein unohtui niiden uusien daamien haku, mielessä kun kävi jotta jos näitä vietäviä ei vähään saakaan saakaan haettavaksi. No kahta uutta sitten taisin hakea, joista toinen melko nuori jonka tyrkkyrivin keulasta sitten pokkasin. Heti aluksi kertoi että ei osaa kyseistä tanssia, mutta heti ekasta askelsarjasta sai kiinni aivan kuin vanha tekijä "VAU" varma nami tulossa :) niin ja sen toisen sitten istumasta yllätin - hän oli valmis :) tanssija.

Eija Katola ja Omega saavat varauksettomat kiitokseni. Pojat sitten vielä lopuksi lauloivat kuorossa lopputanssit. Syksyä odotellessä sitten kesän rientoihin...