Tällä kertaa viikottaista tanssi-iltaa Tanssikrouviin viettämään. Noin 8.n pintaan paikalle saapuessa pihalla yllättävän paljon autoja. Maihtaisiko olla tulossa kovinkin ahdasta? No tuo väkimäärä suuntaan tai toiseen ei juuri ole iltojeni tunnelmaa päässyt latistamaan, joten sisään vain.

Heti aluksi vaikutti olevan melko vähän jos ollenkaan ns. tuttuja tanssitettavia joten satunnaisesti penkiltä pokaten ensimmäiset haut. Uusia daameja hainkin illan aikana melko paljon. Enemmänkin oli aikomus hakea, mutta sitten paikalle oli ilmaantunut useita aikaisemminkin tanssittamiani daameja, joita pariin otteeseen sitten innostuin hakemaan. No niinhän siinä sitten kävi että eihän siinä kaikkia aikomiaan kerenny hakea varsinkin kun starttinopeutta olisi tarvinnut olla enemmän.
Illasta tuli heti alusta asti oikein nautinnollinen ja loppua kohden vain tuntui paranevan. Sen verran herkkiä "tipuset" tuntuivat olevan näin pääsiäisen alla (siis vietävinä). Paitakin tuli sen verran märäksi että jos joku sitä olisi puristelut niin olisi tuntunut jo sukissa asti. Kiitos jälleen miellyttävästä illasta!

Palstalla on paljon noita pongausjuttuja ollut. Henkilökohtaisesti en ole vielä varmasti ketään onnistunut tunnistamaan, johtuen kai hiljaisesta luonteestani ja illan aikana tehdyistä satunnaisista useista hauista. Joten ensi kertaa yritin olla skarppina ko. asian suhteen. Daamien joukossaan kun eräs nimimerkki todennäköisesti saattaisikin olla. Liikoja utelematta hankalaa ja mielenkiintoista tuo bongaus, kunhan tanssilta kerkiäisi. No samoin tiedoin sitten lavalta poistuinkin, eli no pong. Mutta kotiin päästyäni... - oliskohan se ollut se? Eli useammassakin paikassa olemme tainneet tanssia joista ensimmäiset täällä? No tiedä häntä.