Tarkoituksenani oli lähteä Tanssikrouviin, mutta satuin katsomaan tanssinetin kalenterista päivän tapahtumia ja Kerholassakin oli tanssit, joka olikin matkan varrella, joten sinne!

Kerholaa lähestyessä näytti pahalta, sillä kyytiä olisi tarvinnut autoltakin itse tapahtumapaikalle. No jostain kaukaa piti kävellä, tai niin se ainakin tuntui siinä viimassa. Paikka olikin sitten kuin nuijalla lyöty. Tosin ei ihan niin paljon kuin itsenäisyyspäivän aattona ekaa kertaa käydessäni.

Tapaninajelujen johdosta saavuin paikalle vasta 19.30, jolloin oli jo naistenhaku käynnistynyt. Heti kuitenkin pääsin parkettia hieromaan, jes ;) Hakijat tuntuivat siltä kuin heidät olisin tuntenut kauankin, vaikka heistä mitään en tiennytkään, varmaankin kerran aikaisemmin tanssinut. Sen verran vapautunutta keskustelua syntyi että tuntui oikein kotoisalta, niin ja tärkein, tanssikin heidän kanssaan tuntui hyvältä. Sen verran miellyttävää tanssiseuraa olivat, että normaalista poiketen hainkin heitä useamman kerran illan aikana. Yleensä haen ns. tuntemattomiakin aika paljon. Mitenköhän jatkossa? Tosin loppuillasta sitten erään tuntemattoman sitten hainkin hitaalle foxille... auts ja voih! Paljon on NAMuja vientejä ollut, mutta aina tuntuu löytyvän uusia elementtejä ;). Viimeiset valssitkin koimme, jolloin tanssitilaa oli ruhtinaallisesti. Taitaa se pitää paikkansa että "pidot paranee kun väki vähenee" ja mikä sen paree! Taas jäivät ne ainoat kappaleet väliin illan aikana, meinaan polkat. Koskakohan rohkenis... No on se hyvä pitää tuo juomataukokin.

Tämä oli kolmas kerta kun paikassa kävin ja tuntuu että saattaisin tulla paikalle useamminkin. Kiitos kuuluu jälleen illan mahtaville daameille!