Mukavat olivat Kerholan tanssit niinkuin edelliselläkin viikolla.

Rosson soittaessa alkuillasta oli oikein mukavasti tanssitilaa, eikä liian ahdasta ollut koko iltana. Uusia haettavia oli molempina sunnuntaina melko paljon, joista moni todella hmm vietäviä, liki...jotain:) (mistä heitä riittääkin). Tosin ei sovi unohtaa mainita niitä "vanhoja" :) , joita ei voi olla hakematta vain kertaalleen. - Taitaa tässä seota vähemmästäkin.

Nyt orkesteri soitteli mielestäni hiukan liikaa näitä "biitti"-kappaleita. Eli tällaiselle perusfoksaajalle aika paljon näitä kädenalitansseja, joita en ole juuri mennyt - ainakin vielä, siis sillain. No paria ropelointia rohkenin kokeilla. Siis chachaata sekä fuskua joka meni kait johonkin jiven sekoitukseen. Noi ropeloinnit eivät tunnu vielä omilta johtuen satunnaisista syrjähypyistä (vaiko harha-askelista). Taisi illan aikana sentään tullan muutamia valsseja, hidaskin sellainen, jonka juuri pystyssä pysyen selvitimme ;-) ,jes.

Taas tuli tuo paita vaihtokuntoon ennen kotiinlähtöä, illan kasteltua sitä melko tasaisesti, Vaikka nuo juomatauot taas vähiin jäikin. Tiedä sitten pitäsikö pitää enemmän taukoja kun silmiäkin täytyy pitää kiinni tanssiessa kun hikeä pukkaa jatkuvasti? No onneksi on se vaihtotauko jolloin voi laittaa pyyhkijät päälle. Taisi molempina kertoina jäädä 4 kpl tanssimatta koko illan paikalla oltuna. Nuo jalatkaan ei enää paljon illan rasituksista vaivaannu, kun niitä on hiukan venytellyt kotiin palattua.

Kiitos miellyttävistä tanssihetkistä kuuluu taas kaikille illan daameille !