Taasen oli suuntana Kerhola. Tanssit alkoivat jo klo 17.00. Alkuun vaikutti suhteellisen hiljaiselta. Pariskuntia huomattavasti enemmän ja hakurivit melko tyhjiä. Mutta suhteellisen nopeasti rivit sitten täyttyivät. Väkeä tuli juuri sopiva määrä tanssitilan kannalta.

Tanssireissuni ovat olleet kaikki jokseenkin lähes yhtä onnistuneita, joten vuodatukseni tuntuvat varmaankin aika puuduttavilta luettavilta niiden samankaltaisuuden tähden. Niin nytkin.

Illan daamit taas näyttelivät tanssi-illan onnistumisessa pääosaa, vaikka kahdet (naama)pakit pokatessa sainkin ja vielä saman haun aikana, "no kolmas toden sanoi". Taitaa tuo nuorempi polvi karttaa, vai johtuisiko siitä että olin juuri ennen hakenut hieman iäkkäämpiä daameja? Tapana kun on hakea aina niitä "uusiakin kasvoja", nuoria tai vanhempia, mutta kuitenkaan harvemmin istumassa olevia. No, ilahduttavaa oli myös se että naistenhaulla haki daameja, joita en ole aiemmin hakenut.

Kun aloin keskustelupalstaa lueskelemaan noin vuosi sitten, niin ihmettelin noita kirjoituksia sisäpiirijuttuista, että mitä ne tarkoittaa. Ajattelin sen olevan jonkinlaisen järjestäytymisen tiettyjen ihmisten kesken. Mutta nyt suhteellisen aktiivisesti tansseissa käyneenä, noin kerta viikossa puolen vuoden aikana, olen huomannut että on tullut niinsanottuja naamatuttuja joita tulee herkästi haettua tanssimaan ja hekin hakevat suht aktiivisesti. Eli, HEI minullakin on SISÄpiiri! :) Niin se kai menee, että jokaisella on omansa. Vaihdellaan kuulumiset tietämättä välttämättä toistemme nimiä. Muutamia kohdalleni sattuneita kommentteja: "hei, sinua ei ole näkynytkään täällä vähään aikaan" tai "etkös sinä asu 'siellä' päin, muistakos kun tanssimme 'siinä paikassa' silloin". Voi että ;)!! - silloin saa jostakin sitä tunnetta :) Olkaapa varovaisia, että ei tartu :) Niin niitä NAMujakin oli paikalla, jopa täysi kourallinen. Oli siinä hakijalla jo vaikeuksia kohdistaa hakuja niihin uusiin. Muutaman kerran kävikin niin että sitä uutta lähdin hakemaan... mutta vierestä vietiin.

Illan orkesterilla oli alkuillasta mielestäni hiukan vaikeuksia tahdissa pysymiseen (pientä "huojuntaa"). Artistin tullessa orkesterin ilme ja saundi muuttui oleellisesti parempaan suuntaan. Kuitenkin kappaleiden lopuissa oli tanssillisesti ajatellen erikoisia pysähdyksiä tai hidastuksia, jotka voivat sopia ehkä paremmin esimerkiksi johonkin konsertin tyyppisiin tilaisuuksiin.

Ilta oli poikkeukselinen siinäkin suhteessa, että ensimmäisten ja viimeisten valssien välistä ei jäänyt yhtään kappaletta tanssimatta, joten suhteellisen liikunnallinen ilta (ei tullutkan polkkaa tai masurkkaa). Lähtiessäni sitten autolla kuiva paita -22 pakkasessa. Hiukan siinä piristyi ajomatkaa varten. Kotiin päästyäni suihkun kautta yöpalalle jälkitankkaukseen ja sitten pohkeiden venyttelyä, ennen nukkumaanmenoa, niin eipä paljon pohkeita yöllä vedellyt. (kiitos saamistani kommenteista)