Lähdin katsastamaan Kapiksen tunnelmaa pienen tauon jälkeen (24v). Paikalle saapuessa parkkipaikalla jotkut kääntyivät takaisin, kun kuulivat että sähköt ovat poikki. No kaikesta huolimatta sisälle. Siellä torvet soi ja rummut kumisivat vaimeasti. siis tanssivat kuitenkin.
Tanssit olivat meikäläisen korvalle miellyttävät. Eivät ainakaan kiusanneet korvakalustoa (kun on tuota tinnitusta muutenkin). Illan pimetessä vessoihinkin ilmestyi kuitenkin valaistus kynttilöiden merkeissä.

Koskaan aikaisemmin en ole vastaavissa tansseissa ollut. Tunnelma oli varsin miellyttävä, paitsi loppuillasta tunnelma sai pienen kolauksen, kun sähköt tulivat. Se normaali "hämyvalaistus" tuntui melkein päivänvalolta ei kuitenkaan ollut haitaksi ja normikajarit pistivät korvat soimaan. Loppuillan aikana ei olisi ollut tarvetta käyttää niin kovaa volyymia. Tosin Finkut osoittivat tässäkin ammattitaitonsa.

Lisää hämyisiä ja mataladesipelisiä tansseja toivoen. Vain hakuvalot puuttuivat ;) . Tanssireissusta jäi TODELLA miellyttävä muisto ;-). Kiitos Bändien ja mukavan tanssiporukan.